Utdanningsforbundet

Første skoledag etter sommerferien denne uken tok Utdanningsforbundet over 1322 lærere ut i streik. Utdanningsforbundets konferansesenter Osterhaus gate 4A Se kart til Lærernes hus Presse.


Pin Pa Barnehage

Se kart til Utdanningsforbundet Lærernes hus.

. Det skjer fordi vi ikke har hatt noen bevegelse mellom. Faglig fellesskap medbestemmelse og forhandlingskraft oppsummerer hvorfor du bør være medlem i Utdanningsforbundet. Pressekontakter og pressebilder Følg oss Facebook Twitter Instagram og LinkedIn.

Det rammer elever ved ungdomsskoler og videregående skoler over store deler av landet. KS kan avslutte streiken for prisen av 13 kilometer motorvei. Utdanningsforbundet har varslet KS om at lærerstreiken trappes opp ytterligere fra mandag av hvor 1300 nye lærere tas ut i streik.

En uke senere blir altså ytterligere 1423 tatt ut. Over 3100 lærere fra Utdanningsforbundet er i streik fra onsdag. 718 likes 1 talking about this.

Det er alt fra stipendordninger og kurs til gunstige boliglån og billån. Lærerstreiken rammer skoler i 14 kommuner og ti fylkeskommuner. Kapellet og kunsten Dag arbeider med.

Leder Steffen Handal i Utdanningsforbundet har offentliggjort løsningsforslaget sitt i lærerstreiken. Håberget Kirkelige Kultursmie Søre Osen. De er innstilte på å streike lenge om nødvendig og har 14 milliarder kroner i streikekassen viser tall VG har fått tilgang.

Utdanningsforbundet går til det uvanlige steget med å offentliggjøre forslaget de har lagt fram for å få slutt på lærerstreiken. Rundt 3500 lærere fra Utdanningsforbundet Skolenes Landsforbund og Norsk lektorlag er ute i streik. Men det andre streikeuttaket viser at Utdanningsforbundet skjermer de yngste elevene.

Som medlem i et Unio-forbund har du tilgang til flere medlemsprodukter. Hvis du er interessert i å se Håberget så er du velkommen til å se bla. På disse sidene presenteres tilbudene du kan benytte deg av.

Vi har også en rekke medlemsfordeler.


Pin Pa Politikk


Forste Steg Nr 2 2015


Lindabrun Scrapbook Cards Craft Projects


Pin En Lesestoff


Utenfor Utdrag Famlab 2016


Undervisningspersonell Og Kompetansekrav I Skolen Et Ressurshefte For Tillitsvalgte


Illustration By Giulia Pintus Illyustraciya Personazhej Hudozhestvennye Illyustracii Dizajn Illyustracij


Forste Steg Nr 3 2015 Rollelek Skole Barnehage


Anne Sudmann Sondag Er Eggepannedag Og Her Er Oppskriften Rett Har


Jeg Vil Stemme Om Demokrati Politiske Partier Og Valg I 2021 Lyst Tekster Tegnsprak


Pernilla Sluttet A Gi Lekser Til Elevene Sine Da Ble Resultatene Bedre Skole


Pin On Lesestoff


Pin Pa Juksing


Pin Pa Nyttig Informasjon


Pin Pa Politikk


Arbeidsminneproblemer Og Laerevansker Hvorfor Og Hva Kan Gjores


Infoside Om Streiken Utdanningsforbundet Tonsberg Husk Streikekino Tirsdag 12 45 Movie Reels Film Movie Film Roll


Instagram Photo By Vibeke Spigseth Larsen Apr 22 2016 At 8 27am Utc


Pin Pa Skole

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel